Начало » Балнеология и МЦ
 
Минерална вода
Хотел Therma Vitae-Профилакториум Огняново е разположен в курорта Огняновски минерални бани, балнеоложки курорт с 24 термоминерални извора, със средна температура на водата 39-40°C. Минералната вода е подходяща за балнеолечение както на заболявания на опорно-двигателния апарат, на ендокринната, дихателната и храносмилателната системи, така и на нервни, гинекологични и сърдечно-съдови болести. Оказва лечебно въздействие и при нарушена обмяна на веществата.
Научи повече »
Минерални басейни
В хотелски комплекс Therma Vitae – Профилакториум Огняново на разположение на гостите са пет басейна с минерална вода, като три от тях работят целогодишно: два вътрешни (единият с полуолимпийски размери и другият в център Балнеология) и един външен минерален басейн с водни и въздушни джетове. През активния летен сезон на разположение на гостите са детският басейн към VIP зоната за плаж и Плажната зона с открит външен басейн, джакузи и детски басейн с водна пързалка.
Научи повече  »
СПА
В сектор Балнеотерапия може да се насладите на ползотворния здравословен ефект на класическа финландска сауна, парна баня, контрастни душове – тропически дъжд и полярна мъгла, термоминерален басейн и кът за почивка.
Научи повече »
Медицински център
За тези, които искат да се погрижат за здравето си, екипът от специалисти на комплекса предлага богат набор от услуги и процедури.
Научи повече  »
 
Therma Vitae © Запазени права