Начало » Занимания » Спорт
Спортен център Uva Nestum
Спортен център Uva Nestum се намира на 7 км от комплекс Therma Vitae - Профилакториум Огняново, посока гр. Гоце Делчев. Проектиран съобразно всички Европейски стандарти за активен спорт на открито, спортен център Uva Nestum разполага с модерни и функционално решени терени и съоръжения, необходими за упражняване на активна физическа дейност като хоби, или за придобиване, трениране или усъвършенстване на определени спортни умения.

В Спортен център Uva Nestum ще откриете игрище за футбол на малки врати и амфитеатрално разположени скамейки с над 300 зрителски места, два тенис корта, комфортни помещения за преобличане и лична хигиена, както и уютен кафе-клуб за тези, които искат да споделят спортните си страсти преди, или след играта.

Футболното игрище е с размери 40 на 20 метра, което го прави подходящо за футбол на малки врати, с отбори от по 5, 6, или 7 играчи. Условията за игра, които предлага, напълно отговарят на настоящите изисквания на Европейската Футболна Асоциация.

Висококачествената настилка е от изкуствена трева трето поколение, специално създадена така, че да имитира до 90% футболен терен с покритие от естествена трева, и също толкова прецизно да задоволява специфичните потребности на футболната игра.

Системата за вечерно осветление се базира на 12 метра високи осветителни тела, чиято сила и интензитет на светлината покрива Европейските стандарти за международни футболни състезания, и осигурява прекрасни условия за игра и през нощта.

Двата тенис корта са покрити с високотехнологична настилка от изкуствена трева запълнена с кварцов пясък, която притежава отлични игрови характеристики както за поединична игра, така и за тенис мач по двойки.

Кортовете на спортен център Uva Nestum са отлично осветени, което дава възможност за игра през нощта, при пълно гарантиране на необходимите за това условия и комфорт.

За Ваше удобство, спортен център Uva Nestum предлага професионални тенис оръдие, ракети и топки под наем.

Therma Vitae © Запазени права